Ενημερωτική εκδήλωση για γονείς

Ενημερωτική εκδήλωση για γονείς Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 17:00-18:00

Για να συνδεθείτε από σταθερό υπολογιστή πατήστε εδώ.

Για να συνδεθείτε από το κινητό ή την ταμπλέτα σας θα χρειαστεί να κατεβάσετε το application από εδώ

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 17:00-18:00, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ σε συνεργασία με το To 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας και με συμμετοχή του 3ου ΕΚ Ανατολικής Αττικής (Ραφήνας) πραγματοποιεί Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς παιδιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν οι συνήθειες των παιδιών στο διαδίκτυο, θα αναφερθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και οι τρόποι προστασίας. Θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν  θα πρέπει να μπουν στον παρόντα σύνδεσμο το αργότερο έως τις 16:55 τη Δευτέρα 21/3.

Το σύστημα που χρησιμοποιούμε για τα διαδικτυακά μας σεμινάρια είναι το Microsoft Teams.

Αν συνδεθείτε από τον υπολογιστή ή το laptop σας πατήστε πάνω στον παραπάνω σύνδεσμο και θα σας εμφανίσει την επιλογή να συνδεθείτε μέσω του browser σας (επιλέξτε “Continue on this browser” ή “Συνδεθείτε με αυτόν το περιηγητή”).

Με αυτόν το τρόπο δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε “Download the App” ή “Κατεβάστε την εφαρμογή”.

Αν συνδεθείτε από το κινητό ή την ταμπλέτα σας θα χρειαστεί να κατεβάσετε το application από εδώ