Τελευταία νέα

Erasmus Κύπρος 2016

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος κινητικότητας για την εκπαίδευση και την κατάρτιση, Erasmus+ το 1ο ΕΠΑΛ Ραφήνας επισκέφθηκε την Κύπρο κατά την περίοδο 8-22 Ιανουαρίου 2016.


Οι είκοσι συμμετέχοντες μαθητές από την Β΄και Γ’ τάξη είχαν της ευκαιρία να καταρτιστούν και να βελτιώσουν τις γνώσεις , ικανότητες και δεξιότητες τους, εφαρμόζοντας πρακτική άσκηση σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Λευκωσίας- Intercollege University of Nicosia. Επιπρόσθετα οι μαθητές γνώρισαν τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής, την κουλτούρα, και τα θέλγητρα των όμορφων πόλεων της Κύπρου. Μέσα από την διαδικασία του ταξιδιού ,οι εκπαιδευόμενοι ήρθαν πιο κοντά με τον εαυτό τους και τους άλλους, πράγμα το οποίο τους βοήθησε να κοινωνικοποιηθούν και να ωριμάσουν περισσότερο.

Το 1ο ΕΠΑΛ Ραφήνας πρόκειται να συνεχίσει την παραπάνω δράση, που αποτελεί μοναδική εμπειρία και τις επόμενες σχολικές χρονιές δίνοντας έτσι την δυνατότητα και σε άλλους μαθητές του σχολείου μας να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να αποκτήσουν μια άλλη οπτική για τα πράγματα και την εκπαίδευση.  

 

Το παρακάτω video είναι μια δια δημιουργία του μαθητή της Β' Πληροφορικής Γιάννη Μπέκα και βρίσκεται στο κανάλι του στο youtube.

Τελευταία Νέα